Powerbank met 20.000mAh, wat moet je ermee?

Powerbank met 20.000mAh, wat moet je ermee?

Ook vaak last van een lege accu? Bent u aan een belangrijk document aan het werken op uw IPad, verwacht u een belangrijk telefoontje of bent u uw mail aan het doen maar de accu is leeg. Natuurlijk kan je dan zeggen, ja had hem in de nacht opgeladen en dan had je er geen last van, maar heel veel mensen vergeten dit, of hun accu gaat gewoon snel leeg. De oplossing voor uw probleem is dan een powerbank, maar is dit wel handig? Ik ga u wat meer vertellen over wat een powerbank van 20.000mahvoor u kan betekenen.

Wat is 20.000mAh?

MAH staat voor milliampère-uur. Dit staat voor hoe lang de batterij een bepaalde stroom kan geven, op het moment dat je meer stroom verbruikt, de batterij eerder leeg zal zijn. Wanneer je een powerbank hebt met 20.000mAh, en een telefoon met een batterij capaciteit van 2.000mAh kan je in theorie deze 10 keer volledig opladen. Dit is wel in theorie omdat er nog andere factoren meespelen in het oplaadt proces. Zo treedt er energieverlies op door opwarming van het apparaat en de powerbank.

Hoe vaak kan uw telefoon worden opgeladen?

Nu u weet waar de 20.000mAh voor staat, zal ik u wat gegevens geven over verschillende apparaten en hoe vaak deze kunnen worden opgeladen met de powerbank.

 • IPhone 4 – 10 keer volledige oplading
 • IPhone 5 – 10 keer volledige oplading
 • IPhone 6 – 8.5 keer volledige oplading
 • IPhone 7 – 8.5 keer volledige oplading
 • Samsung Galaxy – 8 keer volledige oplading
 • HTC ONE – 8 keer volledige oplading
 • Alle modellen IPad – 1.5 keer volledige oplading

Zoals u kunt zien, is dit een fors aantal keren opladen, zo heeft u nooit zorgen over een te lege telefoon of ander apparatuur.

Hoe kan de levensduur van je powerbank goed houden?

Een powerbank wilt u natuurlijk zo lang mogelijk gebruiken en goed houden, het is namelijk zonde om eens in de zoveel tijd een nieuwe moet kopen omdat die kapot is gegaan, hier zijn wat tips wat goed is voor de levensduur van uw powerbank:

 • Maak alleengebruik van de originele draadjes van uw apparaat
 • Zorg ervoor dat de powerbank niet in aanraking komt met enige vorm van vocht
 • Laad de powerbank gelijk op wanneer deze leeg is
 • Als de batterij van een powerbank leeg is, kan deze kapot gaan. Laad hem dus regelmatig helemaal op.

Xiaomi powerbanks

Dit merk is een belangrijke speler in de wereld van de powerbanks. Ze leveren goede en kwalitatief hoogwaardige powerbanks, en dat tegen een scherpe prijs. De powerbanks van Xiaomi zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en capaciteit. Zo heb je er een van 5.000mAh maar ook van 20.000mAh, zo is voor iedereen een oplossing voor de behoefte.

Bent u geïnteresseerd of al actief op zoek naar een powerbank die bij uw behoeftes past? Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bij eventuele vragen kunt u ook contact met ons opnemen en

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *