Good food, good wine, good friends, good times

Good food, good wine, good friends, good times

Yes!

Het festivalseizoen is weer begonnen. Dansen, sjansen, eten, drinken en plezier maken. Ik ben echt gek op festivals. Vorig jaar ben ik onder andere naar Strafwerk, Latin Village en Dance Valley geweest. Dit jaar wil ik een keer wat anders proberen, namelijk een festival met overnachting. Ik heb dit zelf nog nooit gedaan, maar Maartje wel en zij vindt het echt leuk. Dus deze zomer gaan Maartje en ik naar Lowlands, een weekend, samen op één luchtbed.

Wat ik zo leuk vind aan festivals, is dat de sfeer uniek is. Er is geweldige muziek, het is mooi weer (als je geluk hebt) en de hele dag spenderen met je vrienden is onbetaalbaar.  Daarom dacht ik, een festivalweekend, dat is echt wat voor mij!

Op de grond liggen… no way!

Het enige waar ik een beetje tegenop keek, was het slapen… Veel festivalgangers gaan op de grond liggen in een tent, maar dat is niet mijn ding. Om deze reden hebben Maartje en ik gister een 2-persoonsluchtbed MET motorpomp besteld op luchtbed.nl, want een luchtbed oppompen is natuurlijk helemaal niks in de brandende zon. Vandaag is hij aangekomen, dus ik belde Maartje gelijk op om het luchtbed natuurlijk even uit te testen. Het bed klaarmaken was zo gepiept door de motorpomp en tot mijn verrassing lag het luchtbed zo lekker.

Luchtbed = life

Dat wordt als een roosje slapen op Lowlands. Nog maar 62 nachtjes slapen totdat we gaan. Ik kan echt niet wachten! Zien we jou daar?

Kan je helaas niet naar Lowlands, bezoek dan een ander festivalweekend, dan kunnen we alsnog onze ervaringen delen! Enkele voorbeelden van festivalweekends waar je heen kunt gaan, kun je hieronder zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *