Verjaardagscadeau voor mijn vader

Verjaardagscadeau voor mijn vader

Deze week is mijn vader jarig en na lang twijfelen heb ik besloten hem een horloge te geven. Hij heeft er ééntje waar hij jaren mee heeft gedaan, maar waarvan het bandje begon te slijten, dus een nieuw horloge leek mij een goeie oplossing! Om me een weg te banen in de wereld van horloges heb ik me beperkt tot Oris horloges. Ik weet namelijk dat mijn vader dit merk al kent doordat Oris sponsor is in de Formule 1 en dat hij deze heel vet vindt. Het nadeel is dat ze niet overal verkrijgbaar zijn, dus hier moest ik even fanatiek naar zoeken. Voor degenen die ook enthousiast zijn over dit merk wat informatie.

Over het Oris horloge

In 1904 werd in Hölstein in Zwitserland het horlogebedrijf Oris opgericht door Paul Cattin en Georges Christian. Het bedrijf heeft zich in de decennia daarna bewezen als een gewaardeerde aanbieder van premium horloges. Oris staat sinds 2003 ook bekend als sponsor in de Formule 1, waar het bedrijf sponsor is van BMW Williams.

Oris biedt alleen mechanische horloges aan. Stuk voor stuk zijn deze uurwerken van topkwaliteit, met een tijdloze uitstraling. Overtuig jezelf door in bij een juwelier de Oris collectie met eigen ogen te bekijken.

Vier prachtige series

Als dealer van Oris onderscheidt Zuyver Juweliers zich met een gevarieerd aanbod uit de collectie Oris horloges. Zo vind je bij hen vier verschillende Oris series:

  • Culture: prachtige tijdloze horloges om te dragen bij een pak of kostuum. Van de Artelier horloges, tot de Skeleton en Classic modellen.
  • Aviation: deze stoere pilotenhorloges beschikken over vele functionaliteiten zoals een mechanische hoogtemeter.
  • Diving: ultiem horloge voor duikers. Deze horloges worden geproduceerd met hoogstaande materialen en zijn verzekerd van een extreme duurzaamheid. Tot een waterdichtheid van 100-bar!
  • Motor Sport: Prachtige horloges met een zeer sportief design. Als kers op de taart was dit het eerste Oris horloge met een chronograaf.

Ik ben voor mijn vader gegaan voor de Culture serie. Deze zijn wat volwassener en hebben een chique uitstraling.

Oris dealer Zuyver Juweliers in Harderwijk en Dronten

Als je in de omgeving van Noordwest-Veluwe woont kun je een kijkje nemen bij Zuyver Juweliers.  Zij zijn de enige Oris dealer in de regio. Dus ben je op zoek naar dit mooie horloge? Ga dan eens langs in de vestiging in Harderwijk of Dronten. De meeste Oris horloges liggen in de vitrines en kan je direct passen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *