Ik ben verloofd!

Ik ben verloofd!

Tips bij het kopen van trouwringen

Yes! Ik mag het heugelijke nieuws met jullie delen dat ik ga trouwen! Mijn liefde ging om twaalf uur, met oud en nieuw, op zijn knieën. Onder het vuurwerk en met de champagne nog in mijn hand zei ik ja! Dus de komende maanden zal ik niet alleen meer bloggen over mijn reizen, maar zal ik jullie ook meenemen in de voorbereidingen van mijn bruiloft. Zo begin ik vandaag met de trouwringen! Ik weet het, ik heb net mijn verlovingsring om mijn vinger, maar oriënteren kan altijd!

Trouwringen kopen wordt vaak gezien als een lastige opgave. Trouwringen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Ik heb wat research gedaan en met deze tips wordt het kopen van trouwringen hopelijk iets gemakkelijker:

– Begin op tijd met zoeken en kopen van de ringen. Sommige ringen moeten nog besteld of zelfs nog ontworpen worden. Gelukkig ben ik er vrij vroeg bij haha.

– Zet van tevoren alles op een rijtje. Wat voor ring willen wij? Van welk materiaal moet die gemaakt zijn? En willen wij er bijvoorbeeld een diamant op?

– Vraag jezelf ook af: Kiezen we voor dezelfde huwelijksring of nemen we een verschillende?

Waar koop ik mijn trouwring?

Heb je al een idee hoe jouw droomring eruit ziet? Ik heb eigenlijk nog geen idee. Hierdoor kan het voor mij nog alle kanten op gaan. Ook mijn verloofde (wat gek om dit te zeggen) heeft nog geen idee, dus wij willen ons goed laten adviseren. Trouwringen kopen, waar ga je dat doen? Het aanbod huwelijksringen is enorm. Het aantal aanbieders daarmee ook. Het is wel aan te raden om een ring te kopen bij een juwelier. Je krijgt hier namelijk een professioneel advies, waardoor de keuze gemakkelijker gemaakt kan worden. In Ermelo vind je Juwelier van Dam. Bij deze juwelier kan je terecht voor alle horloges en sieraden. Daarnaast beschikken zij over een grote trouwringenshowroom. Zeker het bezoeken waard!

Tip!

Het kopen van trouwringen is een gewoonte waar veel mensen zich aan vast houden. Een huwelijksring staat voor eeuwige trouw en oneindige liefde. Een ring kent geen einde, wat mooi aansluit op de betekenis. Ben je woonachting in de regio Ermelo, Putten en Harderwijk? Ik heb hem net al even genoemd, maar ik werd erg vriendelijk geholpen bij juwelier van Dam. Ik heb hier al een aantal hele mooie ringen gezien, maar stel het maken van een keuze nog even uit. Mocht je nog andere tips hebben, dan lees ik ze graag terug in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *