Welk cadeautje nu weer?

Welk cadeautje nu weer?

De feestdagen zijn weer begonnen. En bij deze gezellige dagen horen natuurlijk cadeautjes. Elk jaar moet je weer iets verzinnen voor jezelf, maar ook voor een ander. Nou weet ik wel altijd een cadeautje te verzinnen voor mijzelf. Iets voor in huis of een leuke gadget waar ik blij van word. Vorig jaar vroeg ik een Light Box. Hiermee kan je zelf quotes en teksten maken op een handig verlicht bord. De Light Box gebruik ik erg vaak om bijvoorbeeld een leuk berichtje achter te laten voor mijn vriend.

Sporten, maar niet naar de sportschool

Voor aankomende kerst heb ik ook al een cadeau in gedachten. Ik wil graag iets meer bewegen, maar heb weinig zin om naar de sportschool gaan. Nou zag ik op Tommy Teleshopping (ja, ik zapte er ‘toevallig’ langs), de Wonder Core 2 voorbijkomen. Nu is dit apparaat erg prijzig op de website van Tommy Teleshopping, dus ik ging verder op het internet zoeken naar een betere prijs. Ik kwam toen op de online veilingsite HelloSpecial, hier verkopen ze het apparaat voor een leuke prijs. Ik heb dus de link naar mijn vriend gestuurd😊. Het enige wat ik nu nog hoef te doen is hopen!

Lekker typisch

Ik heb dus een cadeau bedacht voor mezelf, nu voor de rest van de familie nog. We vieren dit jaar kerst met mijn schoonfamilie. Mijn vriend heeft 2 broers, die allebei al een eigen gezinnetje hebben, dus dat wordt vele cadeautjes kopen. Voor de kids haal ik verschillende kleurboeken, vinden ze altijd leuk. Voor de mannen weet ik nog niet zeker wat ik haal, misschien een automagazine. En voor de vrouwen denk ik aan een cadeaubon voor de Douglas, lekker typisch. Voor Stefan (mijn vriend) zijn ouders haal ik een pakket met daarin verschillende wijnen, zijn ze dol op.

Maar uiteindelijk gaat het om de gezelligheid en om het samenkomen en zijn de cadeautjes maar een leuke bijkomstigheid.
Als jullie trouwens nog leuke ideeën hebben om te geven, hoor ik het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *