Cadeau inspiratie!

Cadeau inspiratie!

Sinterklaas is al een tijdje in het land, pakjesavond is vanavond en ook de kerstdagen staan al voor de deur! Genoeg redenen om je uit te leven op verlanglijstjes van vrienden en familie! Ik zelf vier Sinterklaas en kerst altijd erg uitgebreid en heb ik meerdere avonden waarvoor ik cadeaus aan moet schaffen. Ik vind het altijd leuk om met een origineel cadeau te komen, en ook afgezaagde ‘sinterklaas-zat-te-denken’-gedichten zijn voor mij een absolute no go!

Inspiratie

Ik heb een aantal leuke cadeau-ideeën voor jullie op een rijtje gezet die erg goed in de smaak vielen. Zo hebben we vorig jaar Sinterklaas lootjes getrokken en had ik het lootje van mijn vriend. Nu is dat natuurlijk niet heel lastig, mannen hebben bijvoorbeeld altijd wel nieuwe sokken of een geurtje nodig. Toch wilde ik hem dit jaar eens verassen met een ander cadeautje. Mijn vriend had net een nieuwe telefoon maar nog geen bijpassend telefoonhoesje. Omdat hij erg fan is van U2 zocht ik naar een leuk telefoonhoesje. Toen kwam ik bij een webshop terecht waar je zelf je telefoonhoesje kunt ontwerpen. Bij Case24 upload je eenvoudig elke foto die je maar wilt en ontwerp je zo je eigen hoesje. Ik heb een foto die mijn vriend gemaakt had tijdens een concert op een hoesje laten drukken. Een klein, lowbudget en origineel cadeautje dat erg in de smaak viel!

Wat ik zelf een erg leuk cadeau vond was een adventskalender van Rituals. Zo had ik eigenlijk 24 dagen een cadeautje om uit te pakken. Natuurlijk zijn niet alle mini producten even leuk maar over het algemeen doet Rituals het altijd erg goed! Er zijn twee verschillende versies van de adventskalender, zo heb je de exclusive kalender en de deluxe versie. Ik zelf wist niet eerder van het bestaan van de kalenders en was aangenaam verrast toen ik dit cadeautje kreeg!

Veilingen

Naast dat ik het leuk vind om de stad in te gaan voor leuke cadeaus neem ik ook altijd een kijkje op verschillende veilingsites zoals Vakantieveilingen. Ik check ze regelmatig omdat ze vaak populaire producten aanbieden. Het leuke is dat je dus kunt bieden op de verschillende aanbiedingen. Zo kun je je makkelijk aan je budget houden en heb je toch een kwalitatief en populair product. Vooral voor kinderen kun je leuke cadeaus aanschaffen. Zo heb ik vorig jaar een K3 spel gekocht voor mijn nichtje en was ik direct de lievelingstante van het jaar!

Omdat ik voor dit jaar nog wat leuke cadeaus nodig heb ben ik erg nieuwsgierig en benieuwd naar jullie tips, laat het weten in een reactie onder dit artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *