Een gemiddelde dag uit mijn leven!

Een gemiddelde dag uit mijn leven!

Omdat we pas begonnen zijn met bloggen en jullie mij nog niet zo goed kennen, leek het me leuk om eens een dag uit mijn leven met jullie te delen. Ik heb gekozen voor een gemiddelde werkdag, hier zit vaak toch wat meer structuur in dan in mn weekenden.

07:15 uur

Dit is het moment wat ik altijd vrees, de wekker gaat. Ik heb een wake-up light die een half uur voordat hij geluid gaat maken langzaamaan de zonopkomst nabootst. Dit is vooral in deze tijd van het jaar erg wenselijk. Ik heb toch altijd een beetje moeite met wakker worden en als ik Google moet geloven (waarom zou ik dat ook niet doen?) gaat mijn wekker op dit moment een uur voordat de zon echt opkomt. Het enige nadeel is dat ik regelmatig wakker word voordat mijn wekker gaat en dan niet meer kan slapen omdat het al licht is in mijn kamer :(. Ik snooz trouwens nooit! Als mijn wakker gaat neem ik rustig de tijd om wakker te worden. Meestal kijk ik nog wat filmpjes op Youtube voordat ik besef dat de tijd snel gaat en ik snel de badkamer in moet. Na het douchen kleed ik me aan en doe ik snel wat make-up op. Hierna pak ik snel wat ontbijt en spring ik de auto in om naar werk te rijden.

08:50 uur

Als ik geen last van files heb gehad ben ik vaak rond deze tijd op kantoor. Ik pak een glas water, want ik ben geen koffiedrinker en ga achter mijn laptop zitten. In de ochtend heb ik vaak enkele meetings, waardoor de tijd voorbij vliegt. Voor ik het weet is het half 2 en tijd om te lunchen. ‘S middags heb ik wat minder meetings en meer tijd om mijn mails en andere werkzaamheden weg te werken.

17:35 uur

Tijd om naar huis te gaan! Het werk zit er weer op dus ik kan de auto in richting huis. Als ik niet met vriendinnen uit eten ga, stap ik meteen de keuken in als ik thuis kom. Ik ben niet echt een keukenprinses dus maak vaak wat makkelijks klaar, zodat ik er niet al te veel tijd aan kwijt ben. Na het eten kan ik het niet laten om toch nog even achter de laptop te kruipen. Ik doe nog wat dingetjes voor werk en tegenwoordig probeer ik ook inspiratie op te doen voor 88Forever.nl.

22:00 uur

Hierna vind ik het heerlijk om nog even lekker op de bank te liggen en een leuke serie aan te zetten. Orange is the New Black is momenteel mijn favoriet. Na 1 a 2 afleveringen geef ik het op en ga ik lekker slapen.

Nu is het zo opschrijf besef ik me hoe snel zo’n dag eigenlijk voorbij vliegt. Ik ga toch maar eens proberen om de laptop ’s avonds eens te laten liggen en mijn tijd te besteden aan dingen die ik echt leuk vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *