Fashion uitje

Fashion uitje

Hoewel de zomer al een tijdje voorbij was is het nu toch echt winter aan het worden. Ik realiseerde me dit weekend dat ik eigenlijk nog niet echt op pad ben geweest en nog niet echt voor mezelf rondgekeken heb. Ik vind online shoppen best ideaal maar merk dat ik niet vaak daadwerkelijk iets koop, ik wil het toch graag even zien en passen!

Amsterdam

Ook al woon ik in Utrecht, ik ga toch het liefst shoppen in Amsterdam. Een half uurtje maar met de trein en net even wat meer winkels. Als ik in Amsterdam ga shoppen loop ik meestal een standaard rondje, onder deze blog een kaartje met leuke shophotspots! Ik begin eigenlijk altijd in de Kalverstraat, en hoewel ik het echt te druk vind, is het de ideale plek om je basics aan te schaffen. Vrijwel alle bekende en grote merken vind je er bij elkaar, waardoor je niet veel tijd kwijt bent!

9 Straatjes

Als ik m’n basics heb aangeschaft ga ik naar de 9 Straatjes. Waar het in de Kalverstraat vol loopt met mensen is het in de straatjes nog redelijk rustig. Dat vind ik persoonlijk fijner. Ik vind het heerlijk om de vintage winkeltjes en boetiekjes af te struinen en vind er altijd wel iets bijzonders waarmee ik m’n outfit af maak. Vooral in mijn studententijd vond ik het leuk om te thriftshoppen, altijd weer een uitdaging om zo min mogelijk uit te geven aan goede en mooie spullen!

Tas

Ik geef mijn geld eigenlijk nooit uit in de PC. Hoofdstraat behalve voor de echte essentials zoals bijvoorbeeld een goede tas, maar heb het toch op het kaartje gezet! Ik kom er namelijk af en toe om inspiratie op te doen en de laatste modetrends te spotten, om vervolgens op ‘jacht’ te gaan in de kalverstraat, de negen straatjes en op de Albert Cuyp!

Zoals je op het kaartje kan zien ligt alles niet heel dichtbij elkaar, maar goed ik heb m’n workout weer gehad afgelopen weekend! Wat zijn jouw favoriete plekken om te shoppen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *