Gadgets, gadgets, gadgets!

Gadgets, gadgets, gadgets!

Je hebt de afgelopen tijd waarschijnlijk wel wat gehoord over de iPhone X. Het nieuwe paradepaardje van Apple. Met een prijskaartje van meer dan € 1000 is het niet een telefoon die je even koopt. Zijn gave functies zoals de Face ID en zijn prachtige scherm maken het een unieke smartphone en eentje waarbij je je vingers af kan likken. In deze blog neem ik je mee door een aantal gadgets die ik in de markt gezien heb, die een toffe toevoeging zijn bij de Iphone X!

Draadloze oortjes

Bij een mooie telefoon horen natuurlijk ook leuke gadgets. Welke handige gadgets kun je eigenlijk gebruiken bij je telefoon? Denk bijvoorbeeld aan draadloze oortjes. Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van de Apple Airpods. Met de draadloze oortjes kun je gemakkelijk hardlopen of sporten en heb je niet langer last van een snoertje dat in de weg zit. Het brengt ook als voordeel met zich mee dat de geur van zweet niet blijft hangen in de headphones (denk bijvoorbeeld aan een Beats by Dre). Samsung heeft met Gear IconX een product dat geschikt is voor de Android. Beide producten bevinden zich in dezelfde prijsklasse. Bose komt binnenkort met zijn versie genaamd Soundport Free Wireless. Voor dit product heeft Bose de prijs (helaas) nog niet bekend gemaakt.

Van links naar rechts: Apple Airpods, Samsung GearIconX en Bose Soundsport Free

Verbonden met je smartphone via je pols

Samsung Apple Smartwatches
De Apple watch 3 & Samsung Gear S3

Tijd is voor velen van ons belangrijk, ik kijk bijvoorbeeld vaak op mijn klokje om te checken of ik op tijd op de bank zit voor mijn favoriete show ‘Ik Hou Van Holland’. Daarmee kan een smartwatch helpen. Een smartwatch houd je activiteiten in de gaten en kan je aanmoedigen om een gezonder levensstijl aan te nemen. Een super handige computer om je pols! Ook hier zie je dat Samsung en Apple het uitvechten. Met de Apple Watch en Samsung Gear S3 proberen deze twee bedrijven de harten van de consumenten te veroveren! Vind je deze twee horloges toch te duur? Er zijn zat alternatieven! Neem bijvoorbeeld de Huawei Watch 2, FitBit Blaze of de Fossil Q crewmaster. Deze smartwatches zijn goede goedkope alternatieven voor de Watch 3 en Gear S3.

 

Nooit meer zonder accu komen te staan

Wat natuurlijk in deze lijst met handige telefoon gadgets niet kan ontbreken is de powerbank. Iedereen is tegenwoordig wel bekend met de draagbare oplader. Of je nu in op reis bent of gewoon onderweg naar je werk, een powerbank komt altijd wel van pas! Powerbanks zijn beschikbaar in verschillende formaten. Elk heeft zo zijn voordeel, een grote powerbank draagt natuurlijk meer accu mee. Je kunt ook voor de makkelijke weg kiezen met de Mophie Charging case. Dit is een handige case die tegelijkertijd ook gebruikt wordt als een hoes om je telefoon. Gemakkelijk en lekker praktisch! Denk je dat je nog steeds accu tekort hebt (vooral bij het reizen van lange afstanden)? Dan kun je nog altijd voor de BlueSmart koffer gaan! Een handige reiskoffer met een ingebouwde accu om al jouw elektronische apparaten in één keer op te laden!

Natuurlijk zijn er nog véél meer gadgets voor jouw smartphones, maar deze gadgets zijn mijn persoonlijke favorieten. Het aanschaffen van een gadget is niet altijd even goedkoop maar maken het gebruik van een smartphone wel simpeler en handiger. Anyway, ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben gehad! De vraag van de dag: Wat zijn jouw favoriete gadgets?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *