Hallo wereld.

Hallo wereld.

Daar zijn we dan toch…na lang twijfelen heb ik, Danique, er toch voor gekozen om een blog op te starten. Na lang wikken en wegen heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken om een blog te beginnen. Het voelt wel toch wel als een grote sprong in het diepe aangezien ik in het verleden vaak bekend stond als iemand die niet veel van zichzelf prijsgeeft. Ik ben eigenlijk nooit echt actief geweest op social media, maar toch voel ik een soort behoefte om me te gaan uiten op het internet. Deze blog is hiervoor het ideale platform. Het mooie is dat ik deze blog niet alleen ga beheren. Ik doe dit samen met mijn vriendinnen, Fleur, Jessica, Lisa en Maartje.

Even kort over mijzelf

Ik ben geboren op 25 Mei 1988 in Harmelen, een klein dorpje naast Utrecht. Al op jonge leeftijd ben ik met mijn ouders verhuisd naar de grote stad. Hier ben ik opgegroeid met de muziek van de Backstreet Boys. Toen ik in 2006 in Amsterdam ging studeren aan de Academie Artemis. Tijdens mijn studie heb ik in een studentenhuis in Amsterdam gewoond, maar inmiddels ben ik weer terug in het oude vertrouwde Utrecht mijn stadsie. Ik werk tegenwoordig in de fashion industrie en ga graag op reis om de wereld te ontdekken.

88Forever

Vele van jullie zullen zich afvragen waar de naam 88Forever vandaan is gekomen. Wij zijn alle 5 geboren in 1988 en kennen elkaar al vanaf de basisschool. Onze groepsapp gaat al jaren onder de naam 88Forever en deze naam was dan ook snel gekozen voor onze gezamenlijke blog. Wij zullen deze blog gebruiken om te schrijven over onze favoriete onderwerpen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om ons te gaan volgen en als jullie tips hebben voor deze beginnende bloggers horen wij het natuurlijk graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *