OAK & FIR | Lifestyle Photography by Danique van Kesteren »

Feature | Jamie Magazine

7921420716_51ffbb776c_o

It’s been so quiet around here. I’ve been working like crazy behind the scenes to switch hosts and create a layout that works for me. I’m not completely done tweaking it yet but I just had to post these. Those who follow me on Facebook have already seen that a photo of de Kattenpandjes series was featured in national newspaper De Telegraaf AND there is a very nice announcement in the latest Dutch Jamie Magazine issue because I won 1st prize in their Food Photography contest (YAY!!)

This morning I saw my grown up baby sister off at the airport. She’s leaving for a year of High School in England, so brave! For now I have two more very busy busy busy days ahead and then I’ll be spending four days camping on the great island of Vlieland to relax, meet some friends, eat food and watch nice music being played out on Into The Great Wide Open. I’m bringing my Nikon FE2 so hopefully I’ll get to share some nice pictures afterwards. And who knows, maybe I’ll meet you there!

Het is hier heel stil geweest, maar ik heb niet stilgezeten. Achter de schermen heb ik heel hard gewerkt aan switchen van hosting en een layout maken waar ik tevreden mee ben. Ik ben nog niet helemaal klaar maar ik wilde dit heel graag posten! Degenen die mij op Facebook volgen hebben al gezien dat er een foto van de Kattenpandjes serie in De Telegraaf stond deze week EN dat er geweldig leuk nieuws in de laatste issue van Jamie Magazine staat, want ik ben eerste geworden in hun Food Fotografie wedstrijd (JEEE!!)

Vanmorgen heb ik mijn grote kleine zusje uitgezwaaid op het vliegveld, ze vertrekt voor een jaar High School naar Engeland. Stoer he! Nu heb ik nog twee heel erg drukke dagen te gaan en daarna ga ik vier dagen kamperen op Vlieland. Alleen maar relaxen, kletsen, eten en mooie muziek luisteren op Into The Great Wide Open. Wie weet ontmoet ik jou daar wel :) Ik neem mijn Nikon FE2 mee dus hopelijk kan ik erna wat mooie plaatjes met jullie delen!

Untitled
Untitled

Hannelore - Proficiat, goed bezig!

Danique | 88Forever - Dank je :) :)

Nikki - super! goed bezig :) x

Danique | 88Forever - Thanks :D

Loes - Wauw, wat heb je dat goed gedaan allemaal!! Geniet van je dagen op Vlieland :)

Mirthe - Wauw wat goed allemaal! Alvast heel veel plezier op ITGWO, ik ben stiekem wel een beetje jaloers, haha.

Hanneke @ Oh beautiful world - Wordt mooi je nieuwe lay-out! Lekker clean :)

Danique | 88Forever - Dank je wel :) Gaat zeker lukken!

Danique | 88Forever - Ja vet fijn dat het zo goed gaat :) En dank je, volgend jaar ook gaan hoor!

Danique | 88Forever - Thanks, ben er zelf ook al heel blij mee!

ikbenirisniet - Hé wat leuk zeg! Ik koop Jamie Magazine wel eens, maar de laatste heb ik nog niet. Ik ga hem straks eens even naar op zoek in de winkel. Supertof dat je de eerste prijs hebt gewonnen, heb je ook zeker verdiend, de foto is prachtig!

Marlous - Ja zo gaaf! Maar ook heel erg verdiend! Heb heeel erg zin om je te ontmoeten en je aan het werk te zien, hopelijk kan ik nog wat van je leren ;-)

Femke - Gefeliciteerd, en terecht! :)
Ik zie je vast wel rondlopen dit weekend, volgens mij zijn we praktisch camping buren!

Danique | 88Forever - Leuk, doen! Ik vind het zoooo’n fijn blad – zat ‘m vanmorgen in de trein te lezen en kreeg vet honger haha. Dank je :)

Danique | 88Forever - Thanks Marlous :) Ik heb er ook heel erg zin in, ben heel benieuwd naar je kamer en spulletjes en het wordt vast gezellig!

Danique | 88Forever - Dank je! En jaaa ik hoop het, lijkt me gezellig om even te kletsen. Veel plezier in elk geval :)

Shanti - Gefeliciteerd! Goed bezig :D

Danique | 88Forever - Thanks :))

marlou - ahhh ik ben ook ITGWO-jaloers, maar zo fijn voor je :) ik ben heel benieuwd hoe je het gaat hebben! en ik blijf ook stuiteren van geluk voor je met je prijs :) :)

grastussenjetenen - Superleuk, ik zag het al op facebook! Het kan ook niet anders dan dat je de eerste prijs hebt gewonnen want je fotografeert prachtig!

zenobie - awesome, I bet it’s such a good feeling to see your work in print. I actually had no idea Jamie Oliver had his own magazine, I will have to look out for it – love his recipes

bosssr - Proficiat !
Stille kracht …
Veel plezier op Vlieland

Foodloveandhappiness - Ik zag het inderdaad op FB al voorbij komen, super zeg! Iets om trots op te zijn!

planetfur - Meer dan verdiend! Je blog ziet er goed uit (was al mooi, maar soms wil je weer eens wat anders hè? ;-))

junglefrog - Kijk… dat is toch leuk om te lezen in Jamie magazine dat je hebt gewonnen en nog wel met een foto gemaakt tijdens de workshop.. ;) Top! Ik ga het ook even melden om mijn site… Is wel leuk natuurlijk!

Danique van 88forever winnaar Jamie fotowedstrijd - Junglefrog Images - […] magazine en wat zag ik daar? Een wel heel bekende foto die gewonnen had bij de fotowedstrijd… Danique die de workshop van Alexandra en mij heeft gevolgd een tijdje geleden had een van de foto’s […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*