OAK & FIR | Lifestyle Photography by Danique van Kesteren »

Life

7711957266_6e6ddfa166_o

Sunday is for sharing some of the pictures I took with my Nikon FE2 and expired Kodak film I bought at a flea market. I think they came out so nice! Life has been pretty busy lately and I like it a lot. I’ve been meeting new people and learning new skills, I’ve been working and making plans… But still there’s lots of time to sit on the couch and cuddle up with our cats. The best! Quitting my day job and doing what I love has been the best decision I’ve made for myself and I can totally encourage you to do the same. Of course it’s hard living without a steady income (being broke can be kind of inconvenient) but I wake up with a smile everyday. That’s got to count for something. So if you are out there and needed that last push before the jump: just go for it!

Hier zijn wat foto’s die ik maakte met mijn Nikon FE2 en een verlopen rolletje Kodak dat ik op een rommelmarkt kocht. Ik ben de laatste tijd druk met van alles en ik geniet met volle teugen. Ik ontmoet nieuwe mensen, leer nieuwe dingen, werk, maak veel plannen én heb tijd om op de bank te hangen. Stoppen met mijn baan en doen wat ik écht leuk vind is de beste keus geweest die ik gemaakt heb. Oké, het is lastig om te leven zonder een vast inkomen (blut zijn is soms best onhandig) maar ik word elke dag wakker met een glimlach op mijn gezicht. Dat zegt genoeg :)

Untitled
Untitled
Untitled

Iris Vank - Ze zijn heel mooi geworden! Heb je er nog een filter overheen gedaan?

Danique | 88Forever - Nee! Ik heb de negatieven alleen met ‘t inscannen wat lichter gemaakt en de temperatuur wat minder geel :)

Mariekjen. - Heel mooi! Wat een heerlijke kleuren ook.

Nassia - The important thing is to smile everyday. That’s my moto! Very nice pictures!

Hannelore - Supermooie foto’s, en fijn dat je zo gelukkig bent! Ik hoop dat ik ook kan doen wat ik écht leuk ben als ik binnen een jaar afgestudeerd ben :)

Danique | 88Forever - Thanks :) Ik was ook blij verrast, het is toch altijd weer afwachten haha

Danique | 88Forever - It’s true! :) Thanks

Danique | 88Forever - Thanks, en ja he :) Ik besef het me heel goed hoe fijn ik het heb. Hopelijk kun jij inderdaad ook doen wat je leuk vindt!!

Daan Kusen - MOOI!

cheyenne - ik vind het echt super dapper dat je met je baan bent gestopt en bent gegaan voor wat je echt leuk vindt! ik speel er zelf nu ook al een tijdje mee, maar waarschijnlijk meer omdat ik op het moment even helemaal genoeg heb van studeren :’) maar kunnen doen wat je blij maakt is zeker een van de belangrijkste dingen :)

viefff - Wellllll daar gaat het toch om! Wakker worden met een smile on your face ^_^ Fijne foto’s <3

Sanne - Heerlijk mooie foto’s weer! Mooi om te lezen dat je bent gestopt met je baan en dat je nu probeert rond te komen van iets wat je leuk vind om te doen.

Nathalie -worldly treasury- - Wat een heerlijk blog heb je. Net ontdekt door de vermelding van Anki. Wat super dat je doet wat je het liefst doet. Ik doe het al ruim 5 jaar en kan het iedereen aanraden :-)

Marlou - :)

Merel - Dapper, durven kiezen en het geluk omarmen (en dat dan ook nog eens vangen in je foto’s….)!

PONY ANN - Ik weet precies hoe je je voelt en wat een prachtige foto’s!

Danique | 88Forever - Thanks :)

Danique | 88Forever - Het was eerst ook heel eng, maar na een tijdje was het toch de enige logische stap. Het leven is veel te kort om ongelukkig te zijn met waar je bent :) Hopelijk vind je wat je wil doen!

Danique | 88Forever - Ja absoluut! Daarom heb ik ook nog geen seconde spijt gehad :D Thanksss

Danique | 88Forever - Dank je wel. Ja, het is hard werken maar zoveel makkelijker om er de energie en motivatie voor op te brengen… Ik kan er van genieten :)

Danique | 88Forever - Ah dank je, heel leuk om te horen :) En wat goed, ik ben blij dat het ook na 5 jaar nog steeds bevalt!

Danique | 88Forever - :) :) :) :)

Danique | 88Forever - Dank je! Mooi compliment :)

Danique | 88Forever - ha, fijn he :) dank je wel!

marieke - Wat een mooi effect. Ze passen zo in een campagne van Urban Outfitters.

Danique | 88Forever - Dank je :D

hankearkenbout - Owww I need that push :) maar moet wel écht inkomen hebben hihi! Wie weet wie weet!

Danique | 88Forever - Ja, dat is wel lastig. Ik werk nu heel flexibel 2 a 3 shifts per week als barista dus heb wel een beetje vast inkomen :) Misschien kun je ook zoiets regelen!

Foodloveandhappiness - Wat goed zeg, dat je met volle overtuiging kan zeggen dat stoppen met je baan de juiste keuze was! Knap van je hoor! Lekker genieten nu, er komt vanzelf wel weer wat nieuws op je pad :)

Hanneke @ Oh beautiful world - Wat een heeerlijke analoge foto’s!

Ines - Wat leuk die analoge foto’s! Ik zou eens met mijn analoge fotocamera foto’s moeten maken maar dat ding is zo zwaar :(

Danique | 88Forever - Ja fijn he, geeft altijd een goede sfeer. Mijn camera is ook heel zwaar en inderdaad ook de reden dat ik het niet vaak genoeg doe haha :$ maar zoals je ziet, af en toe gewoon op sleeptouw nemen en een paar mooie kiekjes schieten!

Danique | 88Forever - Dank je Hanneke :)

Danique | 88Forever - Ja, ik ben nu zo lekker bezig! Ik kan niet wachten tot ik hier genoeg mee verdien om er goed van te kunnen leven :)

Ines - Ik moet het zeker nog eens proberen :D Ga ik gauw doen! Maar mijn foto’s zijn nooit zo leuk als de jouwe :D

Mirthe - Wauw, je foto’s zijn echt prachtig uitgepakt qua kleur en sfeer!
En wat ontzettend tof dat je gedurfd hebt om voor je geluk te kiezen. Dat klinkt heel erg cheesy, maar ik heb er echt respect voor en ik denk dat alle positieve gevoelens die je nu hebt een beloning zijn voor je lef :)

Angélica - Heeeel mooi :D Nou wil ik ook weer mijn analoge camera oppakken!

Merel (de groene meisjes) - Net via Anki op je blog terecht gekomen en WOW BIG TIME. Ik hou van jouw blog! Wat een prachtige stijl, fotografie, sfeer, lieve poezen en leuke mensen. Fijn!

Danique | 88Forever - Aaw wat superlief en leuk om te horen :D Dank je wel!

BeHappy - Súper mooi! Eigenlijk geen woorden voor…

anne - wat een mooie foto’s! ♥

Danique | 88Forever - dank je :) :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*